ελληνική γλώσσα

Ένα άλλο ποδόσφαιρο είναι δυνατόν!

H Παρτιζάν υπάρχει στην Λευκορωσία, και ειναι μια πολύ ειδιετερη ομάδα ποδοσφαίρου. Μέχρι το 2010 το ονομα της ειταν MTZ – Ripo. H ομαδα κέρδισε την παγκόσμια προσοχή της όχι τόσο από τα αθλητικά επιτεύγματα της , αλλά από της αντιρατσιστικες ιδεες τον οπαδων της. Σήμερα η ομαδα ονομάζεται Partizan Minsk και είναι μια αυτοδιοικουμενη ομαδα επαγγελματικου ποδοσφαιρου. Οι φίλαθλοι της την ίδρυσαν ξανα μετά την πρόσφατη πτώχευση, την άνοιξη του 2012. Η ομαδα της Partizan Minsk υποστηρίζονταν από μια εξτρατεία διεθνούς αλληλεγγύης, η οποία στις αρχές του περασμένου έτους σε πολλές διοργανωσεις συνέλεξε πολλες δωρεές για τη διάσωση της ομαδας.

Η ομάδα της Partizan Minsk θα διοργανωση μια περιοδεία αλληλεγγύης στη Γερμανία από τις 15 έως 23 Μαρτίου. Θα διοργανωθουν φιλικα παιχνιδια με της ομαδες τον: Tennis Borussia Berlin, Victoria Hamburg, FC St.Pauli, Roter Stern Leipzig, SV Babelsberg 03. Η ομαδα της Partizan Minsk θα έρθει με την πλήρη ομάδα συμπεριλαμβανομένου του συλλόγου και τους οπαδούς στη Γερμανία. Η περιοδεία συνοδεύεται από ενημερωτικές συναντήσεις στο Βερολίνο, Αμβούργο και Λειψία.

Εμει σαν συμμαχια αντιφασιστων οπαδων FC St.Pauli – SV Babelberg απο τους οπαδους του Roter Stern Leipzig οπως και οι ποδοσφαιρικες ομαδεσ των Tennis Borussia Berlin και Victoria Hamburg θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την ομάδα της Partizan Minsk για να μας αποδείξει ότι η ιδέα για ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο στην Ανατολική Ευρώπη ζει. Σας προσκαλούμε για να γνωρίσετε την ομαδα της Partizan Minsk και να σας ενημερώσουμε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στο Μινσκ. Ελατε αν μπορειτε στα φιλικα παχνιδια και να γιορτασουμε μαζι

Υποστήριξη Partizan Minsk – μαζί ενάντια στο φασισμό!